Daisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

tiistai 21. elokuuta 2012

7kk

Heissan!

Eipäs ole pitkilleen tullut kirjoiteltua tänne. Nuo tyttäret pitävät sen verran kiireisenä, kun saisi olla silmät selässä, kymmenen kättä ja vuorokaudessa 10 tuntia lisää, että kerkeäisi tehdä kaikkea, mitä haluaa. Sitä paitsi olen siirtynyt kyttäämään ja kommentoimaan Kaksoset & kolmoset-ryhmää facebookissa niin ei jää tilitettävää enää blogiin ;) Pitänee yrittää korjata asia ja yrittää saada Jannekin raapustamaan jotain tänne.

 Erin on päässyt niskan päälle

Katsokaapas tarkkaan yllä olevaa kuvaa! Niiiii-in. Ei tuommoisia söpöliinejä voi viedä päivähoitoon, jos vaan on mahdollisuus olla kotosalla heidän kanssa. Niinpä niin, peruin siis päätökseni ja päivähoitopaikkahakemuksemme. En vaan millään halua vielä luopua tästä vauva-arjesta. En halua menettää kaikkia niitä ilon ja onnen hetkiä, mitä näiden pirpanoiden kanssa voi viettää. Kun ei kerta ole pakko.

Tytöt täyttivät elokuun alussa 7kk ja kuten arvata saattaa, touhua ja uuden oppimista riittää joka päivään. Tytöt ovat varsinaisia ilopillereitä, joiden kikatteluun on mukava herätä aamuisin, vaikka muuten ei huvittaisikaan nousta vielä sängystä. He juttelevat ätä-tätä -tavuja, ja välillä vahingossa kuulee myös äi-ti -yhdistelmän. Molemmille puhkesi kaksi ensimmäistä hammasta ennen 7kk:n täyttymistä.

Olivia

Olivia keksi ensin konttausasennon ja omatakeisella tyylillään möngertelee eteenpäin. Edelleen Olivia on pikkusiskoaan jonkin verran painavampi, mutta ei tuo kokoero kovin häävi ole. Olivia on tytöistä se, joka enemmän kaipaa vanhempiensa huomiota ja haluaa syliin. Hän on myös herkempi vierastamaan ja parahtamaan itkuun, jos säikähtää jotakin, kuten kaatumistaan. Olivia on varsinainen voimapesä, joka jaksaa yrittää toistaa uusia juttuja vaikka kuinka kauan.

Erin

Erin on varsinainen seikkailija. Isot sohvatyynyt, jotka laitoimme rajaamaan leikkialuetta olohuoneeseen, eivät enää pidättele tätä neitiä. Johdot, kaukosäätimet, kamerat, tietokoneet ynnä muut tekniset vekottimet kiinnostavat neitiä erittäin paljon. Erin hallitsee paremmin oikeanlaisen konttaustekniikan, vaikka löysikin konttausasennon siskoaan myöhemmin. Hänen tuetta istuminen on myös ollut alusta asti vakaampaa, vaikka onkin siskoaan heiveröisempi rakenteeltaan. Erinin uusi suosikkipuuha on nousta seisomaan matalaa tukea vasten.

Vietimme tänään 2v-hääpäiväämme. Janne oli suunnitellut varsin mukavan ja rentouttavan päivän! Kävimme Huhmarissa polskimassa, söimme hyvin ja nautimme rauhallisesta päivästä. Tytöt ovat siis mummilassa yökylässä, joten olemme saaneet olla ihan kahdestaan.

Olen hyvin ylpeä, että olemme selvinneet vauva-arjessa ilman suuria kriisejä ja pysyneet yhdessä. Kenellekään ei varmaan tule yllätyksenä, kun kerron, että tämä vauva-arki on ollut vaativinta aikaa parisuhteellemme. Väsyneenä ei vaan jaksa, mitään. Ensimmäiset kolme kuukautta meni kyllä ihan sumussa. Kolmen tunnin välein tyttöjen syötöt ympäri vuorokauden ja yhteen syöttökertaan saattoi mennä jopa tunti. Ei siinä pahemmin kerennyt panostaa parisuhteeseen, taikka mihinkään muuhunkaan. Nythän tämä on jo helpompaa, tytöt nukkuvat hyvät yöunet, touhuavat mielellään itsenäisestikin ja pitävät toisilleen seuraa, ettei aina tarvita äitiä viihdyttämään. Tosin nyt pitää vahtia, etteivät pääse telomaan itseään tai löydä jotakin ei niin suotavaa suuhun pantavaa lattialta :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti