Daisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

tiistai 25. joulukuuta 2012

Hyvää Joulua!


Olivian ja Erinin joulukorttiposeeraus

Jouluyön tervehdys meidän jo hiljentyneestä residenssistä. Jouluaatto sujui varsin leppoisissa merkeissä kotosalla. Tytöt saivat vinon pinon ilmeisen mieleisiä lahjoja. Tosin äidin vaatelahjat hävisivät aika selvästi kaikille lelulahjoille ;) Joulu on saanut kyllä ihan erilaisen merkityksen näiden pienokaisten myötä. Minulle tämä on ennen kaikkea lasten ja perheen juhla.

Hali siskolle

Joulukuu on ollut meille varsin erilaista aikaa, kun Janne on ollut myös kotona isäkuukauden merkeissä. Olemme saaneet nauttia ihan kunnolla perheen kesken olemisesta ja ladata akkuja ensi vuoden kiireitä varten. Syksy oli varsinaista tasapainottelua minun opiskelujen, Janne työn ja koulutuksen ja perhe-elämän yhteensovittamisessa. Näyttää onneksi kuitenkin hyvin vahvasti siltä, että kevätlukukauden aikana saan maisterin paperit kouraan ja yksi etappi on suoritettu :) Helppoa tämän koti-äitiyden ja opiskelujen yhdistäminen ei ole ollut ja iso kiitos sen onnistumisesta kuuluu appivanhemmille, jotka ovat auliisti auttaneet meitä hoitamalla tyttöjä.

Hilma saa hellyyttä, tosin aika kovakouraista

Tytöt ovat kasvaneet ja kehittyneet huimasti. Molemmat ottavat jo askeleita, mutta kontaten mennään sujuvammin. Yksittäisiä sanoja tulee ja siihen täydennykseksi omaa kieltä :) Varsin touhukkaita tapauksia ovat nämä meidän termiitit. Tuntuu, että pitäisi olla silmät selässäkin. Kerkeävät kyllä joka paikkaan. Suosikkikohteita tuntuvat olevan kaikki ne paikat, joista äiti ja isi ovat kieltäneet, kuten kissanvessa ja kissojen ruokakupit.

Rakkauspakkaukset

Parin viikon päästä meillä juhlitaankin sitten 1-vuotiaita Oliviaa ja Eriniä! Vuosi tuntuu menneen todella nopeasti ja samalla muuttaneen meidän elämän ihan täysin. Tosin vain paremmaksi. Eipä ihminen juuri onnellisempi voisi olla, kun on saanut tälläisen onnen. Toivottavasti ensi vuosi on myös täynnä onnen hetkiä. Onnellista Uutta Vuotta!

1 kommentti:

  1. Hei, ei tullut puheeksi että sullakin on täällä blogi! :)
    Hetki piti laskea yhteen yks plus yks, mutta taisin osata yhdistää oikeaan ihmiseen!

    VastaaPoista